Известие

Collapse
No announcement yet.

Изчукване на заден калник и поправка на броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от IXIBIT
    Ами ако не се направи в камера ще е доста грозна гледката,може даже и пясък да имаш запечатан в боята,да не говорим за прашинки
    професионално боядисване може да стигне до 3000 лв в зависимост от сложноста на работата и качеството което ще получиш.
    Иначе свястно боядисване за около 1000 лв само за работата е добре като цена.
    Питай hristiqn със синята 145ца за какви разходи става дума......около 2000 лв за пълно пребоядисване и 3 месеца по-късно боята му се бели.

Ти каско нямаш ли
    ами имам каско, но се чудя как да ги врътна, защото е застрахована одраскана от едната страна... ако можете да ми кажете трик който да мине на 100% а не да си го донабия....

а и нещо друго..... на мен 1000лв ми идват много, да не говорим за 2000лв..... тогава тая кола си остава вечно моя, а все пак мисла след 1-2 годинки да вдигна level-а на GTV или Spider...
    PLAY GOLF, DON'T DRIVE GOLF !!!
    Alfa Romeo 146 Boxer 1.6

Comment

я да питам, да не отварям нова тема

на предния капак на около 10 см от началото му (носа) да имате нещо като чупка , по ширината на целия капак става дума или поне при мен в двата края се забелязва ..... моя капак ли нещо не е в час или са си така
      Alfa Romeo 146 ti

Comment

Споко,нормално е,виждал съм много капаци с тая чупка
        Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Първоначално публикувано от IXIBIT
          Споко,нормално е,виждал съм много капаци с тая чупка
          мерси, успокоьоса ме
          че един тенекиджия беше решил да ми го поправи
          аде нема нужда............
          Alfa Romeo 146 ti

Comment